Audiencia de USO-Illes Balears con la presidenta del Gobierno de las Islas Baleares, Marga Prohens

El sindicato USO-Illes Balears, se reunió la pasada semana con la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens y con la consejera de Presidencia y Administraciones Públicas, Antònia Maria Estarellas.

USO-Illes Baleares, representados en esta audiencia por su secretario general, Juan Antonio Salamanca y la responsable de Igualdad, Margarita Munar, expusieron a la presidenta las reivindicaciones en materia laboral del sindicato así como la importancia y necesidad de poder participar en las Mesas de Diálogo Social y de participación institucional dada la representatividad que USO tiene en Baleares, que está muy cerca del 10 %, por lo que consideramos que es de justicia nuestra participación en estos ámbitos de enorme importancia.

De izq a dcha: Antònia María Estarellas, consejera de Presidencia y Adm. Públicas, Marga Prohen, presidenta del Govern de les Illes Balears, Juan A. Salamanca, scr. general USO-Ib y Marga Munar, Igualdad USO-Ib

 

La comissió executiva del sindicat USO-Illes Balears, es va reunir la setmana passada amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens i amb la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas.

USO-Illes Balears, representats en aquesta audiència pel seu secretari general, Juan Antonio Salamanca i la responsable d'Igualtat, Margarita Munar, van exposar a la presidenta les reivindicacions en matèria laboral del sindicat així com la importància i necessitat de poder participar a les Meses de Diàleg Social i de participació institucional atesa la representativitat que USO té a les Balears, que està molt a prop del 10%, per la qual cosa considerem que és de justícia la nostra participació en aquests àmbits d'enorme importància.