CATÀLEG DE SERVEIS I ACTUACIONS
Gestió de la Diversitat Cultural Educació per el desenvolupament i els drets humans

                                                                                 2017

 

[pdf-embedder url=”http://www.usoib.es/wp-content/uploads/2017/07/Catalaleg-ajuntament-de-palma.pdf” title=”Catalaleg ajuntament de palma”]

ÍNDEX
1. PRESENTACIÓ
2. PROJECTES I ACTUACIONS
2.1. Suport als serveis municipals per a la gestió de la diversitat cultural 7 • Suport tècnic especialitzat en l’atenció a les persones 7 • Intervenció en plans i projectes de barri i projectes sectorials 7 • Organització d’accions formatives sobre la gestió de la diversitat cultural
2.2. Atenció a les persones  • Informació, orientació i acompanyament per facilitar l’acollida a les persones nouvingudes  • Guia de recursos per a persones estrangeres residents a Palma • Informes socials per a la regularització administrativa en cas d’arrelament  • Informes socials per a ajudes econòmiques a persones emigrants retornades
2.3. Tallers pel foment de la convivència i materials didàctics  • Realització de tallers per a grups  • Material didàctic
2.4. Suport al teixit associatiu
2.5. Banc de Cultures – Banc del Temps d’intercanvi lingüístic i cultural
2.6. Participam i convivim a l’escola
2.7. StopRacisme Palma
2.8. Educació per al desenvolupament i els Drets Humans  • Convocatòria de subvencions  • Atenció a les persones refugiades  • Material i recursos sobre Educació per al desenvolupament i els Drets Humans

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario